​ "true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Ünnepi szállítási információk 2023

 

Az utolsó nap karácsony előtt :)

 

Házhozszállítás - DPD futár, csomagpont

December 19. 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a DPD futárszolgálatnak, így ezek a csomagok másnapra kiszállításra kerülnek. Ez a 100% vagy legalábbis majdnem ennyire biztos hogy odaér. A 20-án 12-ig leadott rendeléseket is aznap feladjuk, és ha a DPD nem csúszik vele, akor 21-22-én kiszállításra kerül.

 

Foxpost csomagautomata

A Foxpost csomagautomata esetében 17-én beérkező rendeléseket átadjuk a Foxpostnak (betesszük a helyi automatába) A Foxposttól kapott információk alapján ezek a csomagok még odaérnek 22. előtt a célautomatákba.

Az itt megjelölt időpontok után beérkezett megrendeléseket is a lehető leggyorsabban továbbítjuk a szállítóknak, viszont a megérkezés legkorábban december 29-én várható.

 

Év vége - jövő év eleje

A december 27-28-ig minden rendelést teljesítünk, azaz átadjuk a szállító cégnek a csomagokat. A 28-án 12 óráig leadott rendelések kerülnek kiszállításra még ebben az évben. Az ezt követően leadott rendelések legkorábban január 3-4-én lesznek kiszállítva. 

Ha kell egy jó kávé, akkor még most rendeld meg!

Van még raktáron friss kávénk, de teából és forró csokikból is van készletünk, amit egyből tudunk küldeni. Webáruházunk bestsellerei kávéból a Goriziana Grand Cru, vagy  a Go Bio fair trade és a klasszkius ízei miatt az Amigos 7 origini 100% arabica szemes kávé.  A Monin kávészirupok és a Greenfield teák is kelendőek.  A presszókávé készítő embernek egy jó tamper vagy egy tejhabosító kancsó, vagy egy precíz mérleg biztos örömet okoz.

 

 

 

Örömteli készülődést kívánunk!

 

Kávébaráti szeretettel,

Kávégourmet webáruház

 

Csizmadia Ervin

Sási Olivér

 

Hétgramm Kft.

 

 

 

 

Kávégourmet webáruház - szemes és őrölt kávék, kotyogók, kávégépek,

Ügyfélszolgálat: 06-30-88-96477

8-17óráig 

_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();